Sky: Children of the Light nu als free-to-start-titel beschikbaar in Nintendo eShop Nieuws | 29 juni 2021 21:03 | Auteur: Erik | Bron: thatgamecompany

Sky: Children of the Light is sinds 21:00 uur uit! Je kunt gratis één gratis 'main story arc' ervaren op de Nintendo Switch. Dit laat thatgamecompany weten in een persbericht.

Daarnaast is het mogelijk om met één tot acht spelers te spelen online. Hierbij is cross-play mogelijk met mensen die op Apple of Android-apparaten spelen. Progressie is ook cross-play: heb je dus bijvoorbeeld al een account op je mobiele telefoon, dan kun je op de Nintendo Switch verder spelen!

Omdat het om een free-to-start-spel gaat, ontgrendel je extra content door het geld te betalen. Er is ook een Starter Pack verkrijgbaar voor €29,99. Hierbij krijg je het volgende: twee nieuwe capes, een 'vessel flute', verse kapsels, 75 kaarsen (candles) en een "extra verrassing".

Op 6 juli begint er een nieuw seizoen in Sky: Children of the Light. Hierin staat De Kleine Prins (Le Petit Prince) centraal, het hoofdpersonage van een bekend Frans kinderboek. De content kent onder andere een verse omgeving: 'Starlight Desert'.

SkyChildrenoftheLIght_Releasedatum_Switch
Next articleDe Summer Tour in Mario Kart Tour gaat vandaag van start Previous articleEen duistere Byleth treedt toe aan Fire Emblem Heroes als Legendary...

Plaats een reactie

Log in of registreer een account om een reactie te kunnen plaatsen.

Sky: Children of the Light

Platform: Nintendo Switch
Genre: Adventure RPG
Ontwikkelaar: thatgamecompany Inc
Uitgever: thatgamecompany Inc
Aantal spelers lokaal: 1
Online-ondersteuning: Onbekend
Releasedatum: 29 juni 2021

Screenshots