De Summer Tour in Mario Kart Tour gaat vandaag van start Media | 30 juni 2021 08:57 | Auteur: Erik | Bron: Nintendo

Zomers racen!

De Summer Tour gaat vandaag van start! Ter ere van dit heuglijke feitje heeft Nintendo een nieuwe trailer uitgebracht voor Mario Kart Tour. Deze toont de nieuwe GBA-course Cheep-Cheep Island én de zomerse personages die je kunt ontgrendelen. Waaronder natuurlijk een stoere Mario in een duikpak.

De Summer Tour volgt de Paris Tour op, die de afgelopen twee weken de show stal. Mario Kart Tour is sinds 25 september 2019 beschikbaar voor iOS en Android.

Next articleMonster Hunter Stories 2-opslagdata geeft je een spirit in Super... Previous articleSky: Children of the Light nu als free-to-start-titel beschikbaar...

Reacties van gebruikers

Avatar
Jordy B. | 30 juni 2021 09:05 | #295444
collapse
Het wordt tijd voor een nieuwe Mario Kart op de switch.
Avatar
Demin | 30 juni 2021 17:18 | #295455
Reactie op post #295444 van Jordy B.
Waarom zouden ze? Mario Kart 8 Deluxe verkoopt nog altijd fantastisch, en ze zouden alleen maar hun playerbase op splitsen.

Ik sluit overigens niet uit dat de volgende MK game intern al in ontwikkeling is (of zelfs al nagenoeg af), maar ze zouden zichzelf in de vingers snijden door hem nu al uit te brengen en de verkopen van letterlijk de best verkopende Switchgame om zeep te helpen.

Beter bewaren ze de volgende Mario Kart als een launchgame voor de opvolger van de Switch, om de succesvolle launch van de Switch na te bootsen. MK is - zeker na zoveel jaar sinds een echt nieuw console deel - namelijk een game waar mensen een nieuw systeem voor willen aanschaffen.

Plaats een reactie

Log in of registreer een account om een reactie te kunnen plaatsen.

Mario Kart Tour

Platform: iOS
Genre: Racing
Ontwikkelaar: Nintendo
Uitgever: Nintendo
Aantal spelers lokaal: 1
Online-ondersteuning: Ja
Aantal spelers online: 0
Releasedatum: 25 september 2019

Mario Kart Tour

Platform: Android
Genre: Racing
Ontwikkelaar: Nintendo
Uitgever: Nintendo
Aantal spelers lokaal: 1
Online-ondersteuning: Ja
Aantal spelers online: 0
Releasedatum: 25 september 2019