Puyo Pop Fever Dual Screened Media | 17 september 2004 20:20 | Auteur: Hans

Sega's Puyo Pop Fever komt nu ook naar Nintendo's Dual Screen, na eerder aangekondigd te zijn voor de PlayStation Portable. Info en screens inside!

Sega heeft bekend gemaakt Puyo Pop Fever uit te zullen brengen voor Nintendo's DS, misschien zelfs als launch-game! Natuurlijk maakt deze versie gebruik van de twee schermen die de handheld te bieden heeft. Door te bewegen op het touch screen draaien de bonen naar links of naar rechts, dit doe je uiteraard met de stylus pen of gewoon met je vinger. Het tweede scherm, de bovenste dus, geeft de prestaties van de character weer en de behaalde resultaten van de speler. De game kan trouwens ook gewoon met de D-pad gespeeld worden, toch handig.

Ook hebben we nog drie plaatjes gevonden op het internet. De eerste is afkomstig van IGN, de andere twee komen van gba.n64europe.

puyo-pop-fever-20040916043030192

1

2
Next articleWho Are You - Wéér een nieuwe SP Previous articlePokémon flikt het weer.

Reacties van gebruikers

Avatar
Erich | 17 september 2004 20:27 | #50307
voor 20,- wel te doen, maar voor zoiets ga ik absoluut niet 50,- neerleggen. Ik hoop echt dat Nintendo met vet goede launchtitels komt anders koop ik gewoon een DS zonder spellen! en ja zo gek ben ik wel!

Plaats een reactie

Log in of registreer een account om een reactie te kunnen plaatsen.

Puyo Puyo Fever

Platform: Nintendo DS
Genre: Puzzle
Ontwikkelaar: SEGA
Uitgever: Atlus
Aantal spelers lokaal: 2
Online-ondersteuning: Nee
Releasedatum: Onbekend