ForumAlgemeenActualiteiten & Sport ‹ Alles over voetbal

offline banjokazooie
15 maart 2017 23:27 | #816624
Forum Junk
Avatar
Posts: 1914
Zeer leuk team dat Monaco. Zoveel geld als Man city hebben. En dan op zoveel posities middelmaat lopen. Sagna Kolorov, callebero. Het is lachwekkend.

Maar goed morgen hopen dat Ajax doorgaat. En dan gunstig loot. Maar word zwaar zonder Klaassen.

Edit trots op Ajax. Een van de beste wedstrijden van Ajax onder Bosz.
Laatst bewerkt: 16 maart 2017 22:55
offline Jmaster
19 maart 2017 16:19 | #816926
Forum King
Avatar
Posts: 1192
Dahaag
offline banjokazooie
19 maart 2017 16:38 | #816928
Forum Junk
Avatar
Posts: 1914
Feyenoord is kampioen. Trouwens wel frappant dat uitgerekeend de man die de 1-2 maakt vandaag nooit meer op het veld had mogen staan.Die had al 2 wedstrijden geschorst moeten zijn Maar het is de KNVB gelukt. Gijs de Jong kan feest vieren.


En Peter Bosz verdient zijn ontslag per direct de enige redding voor zijn carriere bij Ajax is dat Ajax het onmogelijke presteert en de Europa Leauge wint. Anders op laten donderen. Wat idioot. Younes en Traore laten staan die raken heel het seizoen geen pepernoot. Veltman opstellen ipv Tete, Sinkgraven linksback opstellen in plaats van een goede linksback te kopen of Viergever daar te zetten. Riedewald op de bank te pleuren. Ik ben echt woest op dit Ajax.


Het is ongelofelijk dat je niet hetzelfde kunt opbrengen als tegen Kopemhagen Laat ze allemaal maar hun welverdiende maandsalaris overmaken naar KIKA. Misschien gaan ze dan beseffen wat voor prachtige beroep ze hebben. Man man maar nogmaals Nopeman, Duncan en Jmaster gefeliciteert. En nu ga ik natuurlijk hopen dat god Excelsior net zo hard straft als de Graafschap. En ze gewoon uit de eredivisie laat degraderen. Maar het is Bosz zijn eigen fout. Dat hij Traore blijft opstellen. En dat hij Younes blijft opstellen. Zijn Neres, Cerny en Kluivert gehandicapte. Man. En ook Cassiera was er geen betere beschikbaar als stand in voor Dolberg Sierhuis kan nooit minder zijn. We kunnen concluderen dat Bosz mits hij de El niet wint. Wat niet gaat gebeuren. En net niet trainer is.


Bij Vitesse had hij monsterlijke matriaal, Met Bony etc faalde hij. Nu faalt hij opnieuw. In Israel faalde hij en nu door het blijven opstellen van Traore en Younes en Veltman ook.


offline Pink Rabbit
19 maart 2017 16:59 | #816931
Routinier
Avatar
Posts: 110
Hou je het nog vol jongen?

Of moet je aan de Prozac?
offline banjokazooie
19 maart 2017 17:10 | #816933
Forum Junk
Avatar
Posts: 1914
Oh ik ben nu wel weer gekalmeerd. Maar als jij zo slecht je werk doet als Ajax vandaag dan heb je zeker tijd om Forum legend te worden. Want dan pleuren je ze eruit. Alleen een wonder kan Feyenoord van de titel afhouden. Aangezien ze door onze waardeloze voorhoede op Dolberg na ook nog een fiks beter doelsaldo hebben. heeft Feyenoord minimaal na de nederlaag tegen Ajax nog een gelijk 2 gelijken spelen nodig. Waardeloos dit. Hoe is het mogelijk een miljoen bruto per jaar verdienen. En dan speel je zo goed tegen Kopenhagen maar zo belabberd tegen een ploeg als Excelsior, Groningen.
offline Nopeman
19 maart 2017 21:14 | #816945
Talent
Avatar
Posts: 224
God ain't here now boy. Only Excelsior.

Wat is dat trouwens voor een zwakzinnig Sjaak-gedrag, een club degradatie toewensen? Je geeft zelf toe dat Ajax verantwoordelijk is voor deze wedstrijd, ga dan niet een ploeg als Excelsior die gevochten hebben voor wat ze waard zijn nare dingen aansmeren. Ik noem het overigens karma eerlijk gezegd. Ik vind het overigens wel sneu voor de Ligt; die jongen heeft anderhalve zaterdag op niveau gespeeld en voor zijn blunder vanmiddag waren de media weer lyrisch. NOS had het over een "oranje waardige tackle". Ik snap dat niet, telkens Ajax talenten die veren in hun kontjes stoppen. Laat zo'n jongen gewoon eerst een vaste waarde worden in het eerste van Ajax en kijk dan verder. Al heb ik bewondering voor hoe hij de media te woord staat.

Maar ik moest wel lachen om Dr. Bosz. Hij heeft aanvallend al zo weinig beschikbaar, dan zet je Traore in de spits. Oh man, daar worden ze zelfs bij de Eagles niet bang voor. En dan heb je Younes er rondlopen en dan is het de lamme en de blinde. Die Kluivert, daar is niks mis mee. De rest? Foei. Ik word overigens met de week blijer over het feit dat Ziyech nee heeft gezegd tegen Feyenoord. Begint me steeds harder tegen te vallen. Vergeleken met een Schone (die ik wel altijd goed vind) brengt hij best weinig, behalve een nuttig pasje hier en daar. Al met al, ik ben tevreden over Peter Bosz. Oh wacht nee, daar zal niet iedereen blij mee zijn.

Uiteraard, mijn cluppie, het was gewoon weer billenknijpen. Eerste helft was niet om aan te gluren. Eerste helft speelde Heerenveen gewoon een strakke pot en je hebt mazzel dat Brad stond op te letten. Bij ons blijft Nelom een zwakke schakel; waarom krijgt Woudenberg geen kans? Die jongen kan onmogelijk zwakker dan Nelom. Maar in de tweede helft zie je dat Heerenveen dom is geweest en met krachten heeft gesmeten en dat moet je tegen dit Feyenoord niet doen. Dan ben je erbij. Wel mooi dat het Tonny is. Suck it KNVB en je bullshit. Gaan hem wel missen.

Nog zeven finales. Kom op Feyenoord!
offline banjokazooie
19 maart 2017 21:44 | #816946
Forum Junk
Avatar
Posts: 1914
Nopeman. Excelsior is geen club qua accommodatie en financieen voor de eredivisie. Dus weg ermee. En de Ligt speelde tegen Kopenhagen gewoon zeer goed. Vandaag ging meneeer gruwelijk de fout in dat mag je niet overkomen.

Maar ik geef je gelijk. Want Younes komt te kort voor Ajax. Traore is nog nergens de Traore van Vitesse maar het lijkt wel of het de adoptie zoon van Bosz is. Maar zijn Kluivert Neres Cerny en Cassiera gehandicapt dat Traore de voorkeur krijgt.

Verder Ziyech liet van de week wel zien hoe goed die was alleen vandaag blonk hij weer uit in slordigheden. Dat moet er uit. En zijn vrije trappen zijn ook niet meer wat het geweest was.

Verder als Bosz de EL niet wint hoort die ontslag te krijgen.

Want Younes Traore Veltman en Sinkgraven ipv van Neres Kluivert tete en Riedewald is lachwekkend.

En Fey is landskampioen dankzij falen van Ajax. Man thuis 5 punten verloren tegen Willem 2 en Roda en nu weer uit 4 punten om zeep geholpen tegen Groningen en Excelsior.

Maar ook dat door Bosz straks Riedewald en tete de deur uitlopen na Bazoer is een schande.

En over Fey die krijgen naast Ajax alleen nog utrecht en Vitesse waar punt verlies mogelijk is. Alleen krijgen ze utrecht thuis helaas. Dus dr Bosz mits je de EL niet wint mag u vetrekken.

En we moeten nu eens afscheid nemen van de middelmaat. Serrero, Veltman, Younes Traore, Sinkgraven. Westerman want die kunnen echt niet.

Al zal het nog voor alle Feyenoord fans karna zijn als t nu nog misgaat. Als karma dat jullie Ajax vorig seizoen hebben uitgelachen
offline raceneus
19 maart 2017 22:53 | #816947
Routinier
Avatar
Posts: 278
@ Banjokazooie

Ajax heeft zelf in de hand of ze 3 punten goedpakken op Feyenoord. Daarna zijn er nog 6 wedstrijden te spelen. Het is niet ondenkbaar dat Feyenoord er minimaal 1 van verliest. Het doelsaldo van +12 of Ajax is in 7 wedstrijden ook nog wel in te halen. Ajax heeft het niet in eigen hand om kampioen te worden, dat klopt, maar het is niet ondenkbaar....
offline Nopeman
19 maart 2017 22:57 | #816948
Talent
Avatar
Posts: 224
Interesseert me geen hol. Als andere ploegen met betere middelen (ik kijk naar jullie, Roda JC) gewoonweg niet presteren en Excelsior doet het goed met zijn bescheiden middelen; prima. Het is ze gegund.

Wat dat betreft Ajax, het is makkelijk om Bosz enkel de schuld te geven en andere rare argumenten. Ajax heeft met zijn redelijk jonge ploeg gewoon nog net niet het voetbal gogme wat je nodig hebt. Aan de andere kant, ze draaien eens geen slecht seizoen. Het is alleen dat Feyenoord nog hongeriger naar een titel en daar zit meer passie in. Plus meer ervaring en dat is de doorslaggevende factor denk ik. En eerlijk gezegd, een fout zoals die van Ligt mag hij best maken. Hij is een zeventien jarige knul; shit happens.

Dat Feyenoord overigens kampioen kan worden en dat dit is dankzij "falen" van Ajax, dat is te kort door de bocht. Mocht Feyenoord kampioen worden, dan worden ze dat ook op eigen kracht.

En dan moet de hele competitie last van karma hebben, want alles wat niet-Ajax was heeft zich kostelijk vermaakt tijdens de Graafschap - Ajax. Maar dat was ook gedeeltelijk omdat ze in de rust al die stomme stickers aan het plakken waren op de bus. Dat was de ultieme karma.
offline Captain-Retardo
19 maart 2017 23:14 | #816949
Forum Myth
Avatar
Posts: 5234
God, ik wil nog niet te vroeg juichen als ik die jubel stemming hier zie. Feyenoord heeft al vaker shit verprutst. Ik zie al een hoop mensen in mijn omgeving die een week vrij hebben gevraagd.
offline banjokazooie
20 maart 2017 06:20 | #816950
Forum Junk
Avatar
Posts: 1914
@Nopeman

Het is simpel Peter Bosz is met zijn rare keuzes volledig verantwoordelijk als Ajax geen kampioen word. Iedereen ziet dat Veltman een mindere rechtsback is dan Tete. Maar Bosz blijft hem opstellen. Iedereen ziet dat Sinkgraven geen linksback is. Bosz zet hem het hele jaar er al neer. Terwijl we afgelopen donderdag met Viergever als back onze beste prestatie leverde. Hij gaat zeer slecht met eigen jeugd om. Bazoer heeft hij weg gejaagd. Natuurlijk was hij niet in goede doen Maar er zijn zat wedstrijden waar hij best 30 minuten in had kunnen vallen. Hij is hard bezig om Riedewald ook weg te jagen door vd week Westerman boven hem in de selectie te kiezen tegen Kopenhagen. En als hij zo blind en koppig blijft dan gaat Tete weg ipv Veltman. Een grotere blunder bestaat niet

Dan gaan we naar de voorhoede. Neres kost 12 miljoen maar moet wennen dit en dat. Wat een nonens. Zag je die Braziliaan die nu naar city is moeten wennen. Nee die stond er gelijk na de winterstop. Maar hij blijft maar Traore opstellen. Die geen peper noot raakt. Of hij moet spelen van. Chelsea dan is Overmars voor dat ene verantwoordelijk En Younes daar zijn de meeste ook wel klaar mee. Kluivert zag je gisteren gaat veel meer dreiging van uit. En met Neres en Kluivert dan krijgt dolberg misschien ook eens bespeelbare ballen.

Dus nee Bosz met zijn eigenwijsheid moet mits hij dit seizoen niets wint verdwijnen. Zijn slechte tactiek in Rusland koste al 15 miljoen cl inkomsten. En ni weer waarschijnlijk. Want ik zie Fey geen 4 punten meer verspelen na Ajax. En als je na een Europese wedstrijd zo'n slechte conditie hebt. Dat je tegen Excelsior gelijk speelt. Zie ik Ajax na Schalke ook nog wel punten verspelen.

En ik vind wel dat Feyenoord door Ajax kampioen word. Want de keren dat Feyenoord faalde. Uit bij Go Ahead speelde wij gelijk bij Az. Uit bij Twente kom je door slechte instelling niet verder dan een 1-0 nederlaag.

En nu naar de winterstop je wist verdomme dat Fey verloor van Sparta dan behoor je tegen Groningen hetzelfde te spelen als tegen Kopenhagen.

Sws is het waanzinnig. Dat je vd week echt werelds speelt. Maar het niet op kan brengen. Speel je 30 minuten zoals tegen Kopenhagen. Dan staat Excelsior met 0-3 achter.

Maar goed de EL winst kan Bosz redden. Anders mag die van mij opzouten.

En de EL. Schalke mits je zo als tegen Kopenhagen speelt kun je hebben.

Maar daarna Celta of Genk loten. Dan is er iets mogelijk.

Maar ook dat niemand vraagt aan Bosz waar stel je Traore op. Manmanman.
offline Duncan
20 maart 2017 14:12 | #816960
Forum Legend
Avatar
Posts: 3797
En ik vind wel dat Feyenoord door Ajax kampioen word. Want de keren dat Feyenoord faalde. Uit bij Go Ahead speelde wij gelijk bij Az. Uit bij Twente kom je door slechte instelling niet verder dan een 1-0 nederlaag.


Waar doet het au jongen? Jij blijft het toppunt van calimerogedrag met je "huil huil, zij hebben altijd geluk en wij altijd pech. En dat is niet eerlijk!". Ik vind jou zo vermakelijk man. Hilarious Waar blijft die reality show of vlog van jou? Worship

Iedere club van de top3 kan weleens tegen een domper aanlopen zoals Ajax bij Excelsior. Om dan gelijk weer huilie te gaan doen door te zeggen dat Excelsior moet degraderen vind ik dan weer triest van jou. Maar ja, wat verwacht je anders van iemand die Wilders en Adolf adoreert?

Ik snap het optimisme van Ajacieden na donderdag en ik vind het fijn dat ze door zijn, maar je moet ook realistisch zijn door te zien dat FC Kopenhagen absoluut geen wereldelftal is en daardoor werd het resultaat een beetje verbloemd ondanks het goede spel van Ajax. Waarom heeft Kopenhagen anders een market value lager dan onze subtop zoals AZ en Heerenveen? Waarom spelen die Denen nooit iets klaar Europees? Waarom kiezen de spelers uit de top van die competitie bijna altijd voor (sub) top van de eredivisie? Onze held Jorgenson en huidige mvp van de eredivisie ging ook van FC Kopenhagen een stap hoger naar Feyenoord, omdat de Deense competitie simpelweg geen ene ruk voorstelt.

Mod: warning. meer uitleg onder het kopje "schelden" in de regels.
Laatst bewerkt: 21 maart 2017 18:23
offline banjokazooie
20 maart 2017 17:24 | #816972
Forum Junk
Avatar
Posts: 1914
Waar roep ik dat Ajax pech had tegen Excelsior, Roda Willem 2 en Groningen?


Oh ik doe niet huilie als je de accomodatie ziet dit is eredivisie onwaardig.

Over je hitler opmerking ga ik niet in. Want ik hoop dat je daar voor gestraft word.

En over Kopenhagen het is gewoon een zeer lastige ploeg ze hebben niet voor niets bijna Porto en Leicester uitgeschakeld. Het is geen Lyon of United niveau maar wel een nare ploeg waar Ajax gewoon zeer uitstekend tegen heeft gespeeld. Als ze dat 30 min tegen Excelsior hadden gedaan dan was dit gelijkspel nooit gekomen.

En de Deense competitie stelt niets voor. Maar je doet Kopenhagen nu wel erg te kort

offline Nopeman
20 maart 2017 20:18 | #816977
Talent
Avatar
Posts: 224
Feyenoord is nog geen kampioen, maar ze worden niet alleen kampioen omdat je Ajax punten verspeelt. Dat is weer een verhaaltje "de wereld draait niet alleen om Ajax". Het is heel simpel: mocht Feyenoord kampioen worden, dan is dat omdat zij de meest constante ploeg van de eredivisie hebben. Feyenoord is gewoon minder vaak door de ondergrens gezakt. Het zegt toch genoeg dat Feyenoord gisteren, op de 27ste(!) speeldag pas hun eerste penalty tegen kregen? En Feyenoord heeft in competitie verband in maar drie wedstrijden meer dan een doelpunt tegen gekregen. Respectievelijk Heerenveen, Utrecht en AZ kregen dat voor elkaar.

Wat betreft Ajax, ach, dat Bosz vreemde keuzes maakt wist je van te voren. Hij heeft excentrieke dingen, maar je moet als Ajax supporter gewoon realistisch zijn. Je hebt niet de ervaring in de ploeg voor meer consistente wedstrijden, geen jongens die de kar trekken. Alleen Schone trekt het niet.
offline Duncan
25 maart 2017 19:56 | #817109
Forum Legend
Avatar
Posts: 3797
Hup Bulgarije!!!
offline Jmaster
25 maart 2017 20:46 | #817113
Forum King
Avatar
Posts: 1192
#MatthijsTeLicht