ForumAlgemeenAnimé & Manga ‹ Mededeling betreffende animedownloads

offline Gary
17 oktober 2005 11:53 | #455464
Forum Quint
Avatar
Posts: 9595
Nu we members van ons forum de kans geven uitgebreid over anime en manga te praten, willen we ook eventjes wat regeltjes aanscherpen. Na aanraden van onder andere enkele members heeft het moderatorteam besloten dat het posten van animedownloads vanaf heden verboden is, en als dit dus wordt genegeerd levert dat een warning op, zoniet een ban.

Waarom we deze regel hebben ingevoerd? Anime en manga vallen onder warez, roms en andere software, en zoals we aangeven in onze regels is het verboden om hiervan (directe) downloads te geven. Praten over anime en manga is dus toegestaan, maar requests aanvragen naar downloads of het posten van links is dus niet toegestaan. Mocht je op zoek zijn naar een anime of manga, dan kun je dit nog altijd via PM regelen, maar in het openbaar nemen we dus maatregelen.

Daarnaast willen we nog even melden dat ondertekende (ik dus) sindskort deel uitmaak van het moderatorteam. Dit is besloten naar aanleiding van het aanscherpen van bovenstaande regel, zodat Erich niet in z'n eentje alles in de gaten moet houden.

We hopen met deze post duidelijk te zijn geweest. Heb je nog vragen, dan kun je die altijd via PM stellen aan een administrator of moderator.