ForumNintendoNintendo retro ‹ wie gebruikt de NGC nog?

offline Espio
21 april 2008 21:42 | #621958
Cool Newbie
Avatar
Posts: 19
gebruik je NGC of De WII om NGC spelen te spelen?
offline Twanos
21 april 2008 21:44 | #621961
Forum Junk
Avatar
Posts: 1938
Bij gebrek aan een Wii, de Gamecube. Smile
offline Nickerd
21 april 2008 21:46 | #621962
Emperor
Avatar
Posts: 829
De Spellen wel voor op me wii NGC zelf niet meer
offline baron
21 april 2008 22:27 | #621975
Talent
Avatar
Posts: 134
NGC heb nog geen wii want moet eerst nog een zooi spellen voor de cube uitspele Hilarious
offline Paul
21 april 2008 23:37 | #621988
Gaan met die banaan!
Avatar
Posts: 6282
Ik gebruik de Cube nog. Waarom de lens van de Wii gebruiken als je nog een goedwerkende cube hebt? Ook is het makkelijker qua controller poorten, en je kan sneller spelen.

Nu doe ik noodgedwongen Cube games op mijn Wii, aangezien de Cube bij mijn zus staat, en ik haar Playstation 2 heb.
offline Duncan
21 april 2008 23:41 | #621989
Forum Myth
Avatar
Posts: 4291
Jep. Bij Melee toernooien neem ik standaard m´n Cube mee.
offline JayKwon
22 april 2008 01:10 | #621998
Forum Legend
Avatar
Posts: 2857
Mjup mijn broertje gamed nog weekelijks op m'n cube, en dan speel ik daarna nog vaak genoeg ff mee.
offline Vangu Vegro
22 april 2008 09:55 | #622016
Member
Avatar
Posts: 15
Ik heb een tijdje geleden m'n Cube opnieuw aangesloten omdat ik nog wat Colosseum-Pokémon via het GBA-spel naar m'n DS wilde halen (de GBA-linkkabel werkt niet op de Wii), maar door nieuwe Wii-spellen ben ik er de laatste tijd niet meer mee bezig geweest. Haal ik nog wel eens een keer in.
Overigens speel ik op het moment wel een Cube-spel op de Wii, DK Jungle Beat heb ik ergens tweedehands op de kop weten te tikken. Zere handen...
offline DragonKing
22 april 2008 10:10 | #622017
Member
Avatar
Posts: 27
Tijdje geleden nog gespeeld.. omdat (ESPIO) mijn wii had gekregen van mij na paar maanden van release Razz gelukkig kon ik nog op de dag toen Mario Kart Wii uitkwam de laatste Wii bij intertoys oppikken, Happiest Day of My Life Very Happy
offline Joshua101
22 april 2008 13:12 | #622030
Routinier
Avatar
Posts: 294
Ik speel er niet meer mee, doe alles nu op de Wii.
offline teunbijbal2
22 april 2008 16:32 | #622051
Routinier
Avatar
Posts: 161
Bij gebrek aan GC speel ik nu de toppers op mijn wii
offline Gebruiker 1528
22 april 2008 17:34 | #622061
Knight
Avatar
Posts: 216
Mijne zit in de tas. Gebruik hem alleen als ik wil gamen, maar geen zin heb om op deze suffe kamer te zitten, maar over het algemeen speel ik gamecube spellen (zoals fire emblem) op mijn wii.
offline Sainty
26 april 2008 11:22 | #622397
Member
Avatar
Posts: 56
Nu gebruik ik de GC weer aangezien mijn Wii is vervangen, maar nog niet teruggestuurd.
offline Tum
26 april 2008 16:13 | #622407
Knight
Avatar
Posts: 462
Bij gebrek aan een Wii, de Gamecube. Smile

gepost door: Twanos op Maandag 21 april 2008 21:44


Same Plopperdeplop!
offline Dennix
28 april 2008 01:16 | #622503
Forum Myth
Avatar
Posts: 4171
Ik heb een tijdje geleden m'n Cube opnieuw aangesloten omdat ik nog wat Colosseum-Pokémon via het GBA-spel naar m'n DS wilde halen (de GBA-linkkabel werkt niet op de Wii), maar door nieuwe Wii-spellen ben ik er de laatste tijd niet meer mee bezig geweest. Haal ik nog wel eens een keer in.
Overigens speel ik op het moment wel een Cube-spel op de Wii, DK Jungle Beat heb ik ergens tweedehands op de kop weten te tikken. Zere handen...

gepost door: Vangu Vegro op Dinsdag 22 april 2008 09:55


Sinds wanneer werkt de GBA linkkabel niet op de wii?
Bij mij doet ie het prima...
offline Johannes
28 april 2008 02:02 | #622506
Forum Myth
Avatar
Posts: 6037
Eigenlijk niet. Heb een paarse en een witte, maar heb ze niet aangesloten, want is makkelijker om gewoon de Wii aangesloten te laten. GameCube controllers gebruik ik ook nog redelijk vaak.
offline Djep
04 mei 2008 15:05 | #623052
Forum King
Avatar
Posts: 1805
Ik heb hier alleen een GameCube, de Wii staat bij mijn broer op zijn kamer, speel er overigens alleen af en toe een beetje Fifa '07 op.
offline aprvdb
05 mei 2008 13:58 | #623146
Forum King
Avatar
Posts: 643
mijn zus, zij heeft namlijk meebetaald, en ik speel nu op de wii... Wink
offline super jasper
07 mei 2008 21:04 | #623415
Member
Avatar
Posts: 90
ik heb mijn nintendo Gamecube verkocht omdat ik niet genoeg geld had voor mijn wii...maar de spellekes, memorycard en 1 controler heb ik bijgehouden zodat ik er nog op kon spelen
offline Weebl
20 mei 2008 15:45 | #624633
Emperor
Avatar
Posts: 449
Zit op het moment vrij veel PSO te doen op de Gamecube. Na al die jaren ben ik nog altijd verslaafd aan dit spel. Worship
offline Jerone
20 mei 2008 17:42 | #624641
Forum God
Avatar
Posts: 7320
De NGC gebruik ik niet meer, ik gebruik wel nog de controlers, nl voor Mario kart
offline Paul
20 mei 2008 17:48 | #624642
Gaan met die banaan!
Avatar
Posts: 6282
Zit op het moment vrij veel PSO te doen op de Gamecube. Na al die jaren ben ik nog altijd verslaafd aan dit spel. Worship

gepost door: Weebl op Dinsdag 20 mei 2008 15:45


Jij ook al? Ik mag hopen dat je Ep1+2 bedoelt Razz

Welk level ben je?
offline Weebl
23 mei 2008 12:01 | #624919
Emperor
Avatar
Posts: 449
Mijn HUcaseal is 149, RAmar is 123, FOmar is 100, HUcast is 76. Ik zit eigenlijk alleen maar Ruins ( met mijn HUcaseal ) en Seabed ( met mijn RAmar ) op Ultimate te doen. Was helaas ooit eens gecorrupt met mijn oude characters.

Was eerst ergens rond de 140 met mijn Hucaseal, 110 met mijn RaMar, 80 met mijn FOmar en 90 met mijn HUcast toen ik corrupte.

Verder heb ik nog 2 andere memory cards vol staan met lvl 60+ characters, waar ik niet zo vaak mee speel.

Heb vanwege mijn examens niet zoveel tijd gehad de laatste tijd, maar ik denk dat ik binnenkort mijn HUcaseal en RAmar eens tot lvl 200 grind.


PSO 3 heb ik overigens wel een paar keer uitgespeeld en hij was best goed, maar hij was nog altijd lang niet zo leuk als PSO 1+2.


Welke level ben jij?
offline Zmaster2
23 mei 2008 14:03 | #624922
Forum Legend
Avatar
Posts: 3968
Ik heb het ook eens een tijdje gespeeld, maar dan wel co-op. In m'n eentje vind ik het echt saai en te eentonig worden. Die bazen waren wel altijd lachen.
offline Paul
23 mei 2008 14:27 | #624923
Gaan met die banaan!
Avatar
Posts: 6282
Mijn HUcaseal is 149, RAmar is 123, FOmar is 100, HUcast is 76. Ik zit eigenlijk alleen maar Ruins ( met mijn HUcaseal ) en Seabed ( met mijn RAmar ) op Ultimate te doen. Was helaas ooit eens gecorrupt met mijn oude characters.

Was eerst ergens rond de 140 met mijn Hucaseal, 110 met mijn RaMar, 80 met mijn FOmar en 90 met mijn HUcast toen ik corrupte.

Verder heb ik nog 2 andere memory cards vol staan met lvl 60+ characters, waar ik niet zo vaak mee speel.

Heb vanwege mijn examens niet zoveel tijd gehad de laatste tijd, maar ik denk dat ik binnenkort mijn HUcaseal en RAmar eens tot lvl 200 grind.


PSO 3 heb ik overigens wel een paar keer uitgespeeld en hij was best goed, maar hij was nog altijd lang niet zo leuk als PSO 1+2.


Welke level ben jij?

gepost door: Weebl op Vrijdag 23 mei 2008 12:01


Poeh, wat een levels allemaal.

Ik heb een HUmar van lvl 100, in 100 uur speeltijd.

Daarnaast nog een FOnewman ofzo, van lvl 40 haha Razz

En ik denken dat ik de master was Worship