ForumAlgemeenActualiteiten & Sport ‹ Pro Wrestling Fans

offline Quint
05 juni 2011 14:01 | #701378
Ik ben Batman
Avatar
Posts: 23608
@ Quint: In de eerste plaats ben ik niet van plan om nog langer discussies te voeren, wanneer je in iedere reactie stelt dat mijn argumenten bullshit zijn en er vervolgens niet op ingaat of dat ik onvolwassen reageer.


*Control F bullshit*. 0 hits. Ik gebruik niet van zulke woorden.

Daarnaast geef ik in elke post netjes een beargumentatie. Lees maar na:

"Sorry hoor, maar nu slaan je argumenten echt nergens meer op. Als je gaat zeggen dat je denkt dat het zinnetje van Evelien slaat op 'Nederlanders bashen graag Amerikaanse dingen', dan heb je het echt volledig mis. Het slaat op het feit dat WWE in het algemeen veel haters heeft, omdat juist zoveel mensen het doorhebben dat het nep is en ze daarom de fans een stel weirdo's vinden. "

Een stelling gevolgd met een uitleg. Anders nog iets?

De WWE heeft inderdaad veel haters, maar niet meer dan andere sporten/vormen van entertainment. Zoals aangegeven is het nu eenmaal zo dat Hollanders typisch Amerikaanse taferelen graag afzeiken. Het maakt ze niet uit wat er nep of echt en waar of niet waar is. En dat geldt ook voor jou.


Feitelijk onjuist. Praat anders eens met een Amerikanoloog en je zult merken dat Nederland het land is met de meeste Amerikaanse toepassingen in het land. Wereldwijd. Wij lijken het meest op Amerika ten opzichte van alle andere landen in de wereld. Jouw statement is echt gebaseerd op helemaal niets. Je maakt een stelling en kan hem op geen enkele wijze onderbouwen. Noem eens voorbeelden? Kun je niet, want het is onzin. Nederlanders lachen de NFL ook helemaal niet uit. Toen ik de Super Bowl keek dit jaar was iedereen er in mijn omgeving enthousiast over en werden er zelfs al plannen gemaakt voor een Super Bowl Party in 2012. Hoezo "Nederlanders bashen alles wat Amerikaans is"?

Verder, als er iemand is die van Amerika houdt, ben ik het wel. Ik ga er dit jaar voor de vierde keer op rij naar toe en ga er ongetwijfeld een periode in mijn leven wonen. Goed bezig, Randy, je klinkt echt ontzettend geloofwaardig. *Cough*.

En nu komen we alweer bij het punt aan dat ik jou een lesje WWE moet geven. Er wordt helemaal niet gedaan alsof het echt is. Het is volgens de organisatie 'sports entertainment'. Tijdens iedere show komen er filmpjes voorbij waarin het kijkers wordt verboden dit na te doen, omdat de wrestlers ervaren, getrainde atleten/stuntmannen zijn. Dat er zoveel mensen zijn die ondanks dat niet weten dat het scripted is, geeft goed aan hoe echt alles eruit ziet. Het is dan ook feitelijk niet 'lomp nep', iets wat ik nu al meerdere malen heb beargumenteerd. De fysieke inspanning is echt, het competitieve is echt, zelfs het bloed is echt ffs!


Wow. Je weet het zelf nog niet eens! Zelfs het bloed is negen van de tien keer nep. Bijvoorbeeld in die Hulk-persconferentie (eerder getoond filmpje), wordt het bloed gewoon over zijn hoofd gestrooid. Dat de fysieke inspanning echt is, klopt, maar Sinterklaas zit ook echt op een paard en deelt ook echt handjes uit en die mensen uit het Land van Ooit zaten ook echt op een paard en deden ook echt die shows. Wat moet dit argument aangeven? Ik snap het niet.

En oh, het competitieve is ook compleet nep. Dat is allemaal scripted en vooraf bepaald. Hoe kom je er bij dat dat echt zou zijn?

Verder begrijp ik je redenatie op dit punt totaal niet:

"Tijdens iedere show komen er filmpjes voorbij waarin het kijkers wordt verboden dit na te doen, omdat de wrestlers ervaren, getrainde atleten/stuntmannen zijn."

Dat geeft aan dat de WWE zichzelf superserieus neemt, terwijl het nep is. Hoezo is dit een argument om de kijker te laten zien dat het nep is? Het is juist het tegenovergestelde. Je praat jezelf tegen.

Overigens slaat het nergens op om met honderd comments een punt te willen maken over een tak van de entertainmentindustrie waar honderdduizenden, misschien wel miljoenen mensen naar kijken en positief over zijn. Stellen dat al die mensen 'weirdo's' zijn... Leg mij eens uit waarom die honderd haters geen weirdo's zijn. Omdat jij het met hun eens bent?


Je weet wel hoe je iemand woorden in de mond moet leggen hè? Ik heb zelf nergens gezegd dat WWE-fans weirdo's zijn. Ik zei dat de haters dat vinden en haalde een voorbeeld aan van een YouTube-comment. Ik heb nergens gezegd dat ik de WWE-fans een stel weirdo's vind. Punt. Ik heb juist constant gevraagd of je het goed kunt beargumenteren waarom je fan bent, maar dat kun je steeds niet. Ik laat me graag overhalen zodat ik het wellicht ook tof ga vinden, maar je verbaast me echt met je posts.

Juist, want zoals wederom eerder gezegd en genegeerd, is deze discussie nutteloos. Zeggen dat je er zelf niets aan vind, oke. Maar iedereen die het wel gaaf vindt een weirdo noemen, omdat je niet kunt begrijpen dat er mensen zijn met andere interesses, is naar mijn mening vrij kansloos.


Opnieuw probeer je jezelf als slachtoffer te presenteren op een onrechtmatige wijze. Je wordt hier door niemand een weirdo genoemd. Jij bent degene die termen gebruik als 'kansloos', 'doelloos', 'sneu' en 'dom gebash' en daarmee mensen persoonlijk aanvalt, waardoor dit topic de verkeerde kant op gaat. Dus nee, je bent kennelijk niet in staat om volwassen te discussiëren, dus ik zou er inderdaad maar mee ophouden, voordat je het voor jezelf als member hier verpest. Ik help je wel: slotje.
Laatst bewerkt: 05 juni 2011 14:04