ForumN1ntendoMededelingen & Feedback ‹ Win een exclusieve The Legend of Zelda 3DS-bundel!

offline Quint
21 november 2011 22:32 | #709070
Ik ben Batman
Avatar
Posts: 23608
Gezien niet iedereen van het forum ook op de frontpage kijkt, bij deze de kennismaking van de prijsvraag die op dit moment hier te vinden is!

De prijsvraag:

In samenwerking met Nintendo Benelux geven we een zeer exclusieve The Legend of Zelda 25th Anniversary Nintendo 3DS-bundel weg!

The Legend of Zelda is één van de hoogst beoordeelde en meest geprezen spellenseries ooit. Om te vieren dat de serie vijfentwintig jaar bestaat, lanceert Nintendo een speciaal ‘25th Anniversary limited edition’ Nintendo 3DS-systeem, voorzien van het Hyrule-embleem en goudkleurige versieringen. Dit systeem is gemaakt in beperkte oplage en verschijnt gebundeld met een exemplaar van The Legend of Zelda: Ocarina of Time 3D, een nieuwe versie van het klassiek Zelda-spel dat optimaal gebruik maakt van de functies van het Nintendo 3DS-systeem. Wij beoordeelden dit Nintendo 3DS-spel eerder met een 9.5 in onze review.The Legend of Zelda: Ocarina of Time 3D is een volledig aangepaste versie van de klassieker voor de Nintendo 64. Met spectaculaire 3D-graphics en nieuwe, oogstrelende details betovert het spel zowel nieuwe spelers als mensen die het spel al kennen. Elk spel dat deel uitmaakt van de bundel gaat gehuld in een speciale, dubbelzijdige hoes met op de voorkant het bekende ontwerp, maar op de achterkant een goudkleurige hoes die in beperkte oplage is gemaakt. Deze speciale, dubbelzijdige hoes is alleen verkrijgbaar als onderdeel van The Legend of Zelda 25th Anniversary-bundel. De bundel wordt officieel gelanceerd op 25 november 2011.

Dankzij de combinatie van de verbeterde graphics en driedimensionale diepte komt dit tijdloze avontuur op het Nintendo 3DS-systeem beter dan ooit tot zijn recht. Of je nu een regelmatig bezoeker van Hyrule bent of een nieuwkomer, deze bundel van een limited edition Nintendo 3DS-systeem en het spel The Legend of Zelda Ocarina of Time 3D biedt een magische ervaring waar elke speler van zal genieten.

Wij geven één zo'n zeer exclusieve The Legend of Zelda 25th Anniversary-bundel weg, bestaande uit een The Legend of Zelda 25th Anniversary Limited Edition Nintendo 3DS-systeem en de game The Legend of Zelda: Ocarina of Time 3D!

Hieronder vind je het gehele pakket dat we weggeven (voor meer info en plaatjes, zie hier):

zelda3ds
Klik op het plaatje voor een vergroting


Om kans te maken op dit geweldige pakket, vragen we je het volgende te doen:

De The Legend of Zelda-serie bestaat dit jaar 25 jaar. Stel je voor dat dit jubileum ook gevierd wordt in het Zelda-universum zelf: hoe stel jij je dan deze viering voor?


Laat het ons weten op een manier die jou het beste lijkt (foto, video, plaatje, tekst, audio, etc.) en stuur je inzending mee als 'Antwoord' via onderstaand prijsvraagformulier. Mocht je één of meerdere bestanddelen mee willen sturen, probeer deze dan eerst ergens te uploaden om vervolgens de link(s) in te sturen als antwoord. Mocht dit niet lukken of kom je er niet uit, dan kun je Quint een berichtje sturen via deze link. Hij zal je dan verder helpen.

Zorg er bij het insturen van je inzending voor dat al je naam- en adresgegevens kloppen en volledig zijn. Vervolgens zal de volgens ons beste/leukste inzending winnen!

Wil je graag meedoen aan de prijsvraag? Zorg er dan eerst voor dat je hier op N1ntendo.nl een geregistreerd lid bent, anders zie je onderstaand prijsvraagformulier niet. Ben je nog geen lid, dan kun je je hier volledig gratis registreren. Neem daarnaast voordat je meedoet ook een kijkje naar de voorwaarden:

Voorwaarden
• Je moet woonachtig zijn in Nederland, België of Luxemburg.
• Maximaal één inzending per adres is toegestaan.
• Over de uitslag van de prijsvraag kan niet worden gecorrespondeerd.
• De prijsvraagwinnaars worden op de frontpage van N1ntendo.nl bekend gemaakt.
• Crewleden, moderators en/of admins van N1ntendo.nl zijn uitgesloten van deelname. Dit geldt ook voor medewerkers van Nintendo.

De prijsvraag loopt tot en met zaterdag 3 december 2011 23:59.

Succes!
Laatst bewerkt: 22 november 2011 16:22
offline Quint
22 november 2011 16:22 | #709087
Ik ben Batman
Avatar
Posts: 23608
Vanwege de creatieve aard van de prijsvraag is na diverse vragen van members besloten de deadline wat op te schuiven. In plaats van 29 november is deze nu verzet naar zaterdag 3 december!