ForumNintendoNintendo Switch ‹ Pokémon: Let's Go Eevee & Let's Go Pikachu

offline Mink
08 augustus 2018 13:28 | #828182
Darkman
Avatar
Posts: 9750
Binnen luttele maanden is het dan eindelijk zover; een ietwat serieuze Pokémon-game voor de Nintendo Switch. Ondanks dat deze titel geen volwaardige Pokémon RPG is, ben ik ontzettend hyped. Pokémon: Let's Go Eevee & Let's Go Pikachu verschijnen 16 november voor de Nintendo Switch en laten je de Kanto-regio wederom beleven.Vandaag is bekendgemaakt dat de Mega Evolutions voor het eerst speelbaar zijn in de Kanto-regio en hiermee is de vraag gelijk ontstaan of bijvoorbeeld Z-Moves of Alolan Pokémon een terugkeer krijgen. Wat denken jullie hiervan? Ikzelf hoop het eigenlijk niet, de Z-Moves waren eigenlijk te groots om allemaal te kennen waardoor voor mij persoonlijk de post-game met competitief spelen een stuk minder leuk werd. Nu heb ik uiteraard geen idee in hoeverre deze Pokémon-titel competitief gespeeld kan worden, maar speculeren kan nooit kwaad!
offline FalconPawnch
08 augustus 2018 13:38 | #828184
Forum Legend
Avatar
Posts: 2360
Hmjah, Z-Moves zijn voor mij echt dikke bullshit. Het sloeg gewoon echt nergens op en het kwam zo geforceerd over van "We moeten een nieuw element toeveoegen aan het battlesysteem". Alolan forms vind ik wel prima. Ze zijn leuk voor de afwisseling. Ben benieuwd of er meerdere vormen van komen in de toekomst. Tot zover zijn er alleen kanto/alolan forms bekend en niet van johto of hoenn bijvoorbeeld.

Mega evoluties zijn wel tof. Ik geloof dat dat er toch wel aardig wat zijn voor Kanto.
Sowieso de starters, Mewtwo, gengar, alakazam, beedrill, pidgeot, slowbro, kangaskhan, gyarados, earodactyl, pinsir... geloof niet meer maar toch, een net aantal.
offline Mink
08 augustus 2018 16:54 | #828189
Darkman
Avatar
Posts: 9750
Ja, stel dat ze ook evoluties van bijvoorbeeld Scyther en Onix toevoegen, dan heb je gelijk weer twee extra mega's te pakken. Ik zou het sowieso niet erg vinden als er enkele nieuwe komen (zoals de laatste geruchten gaan), maar tegelijkertijd hoeft het van mij niet perse. Het zou in de lore van de Pokémon-wereld tegelijkertijd wel een beetje vreemd zijn als er nooit meer nieuwe Mega's komen.

Ik vond het vooral zo verschrikkelijk aan Z-Moves dat je daadwerkelijk alle moves en diens Z-Move moest kennen als je competitief mee wilde dingen. Het is zo simpel om een "cheese"-strategie toe te passen dankzij Z-Moves, waardoor de meeste gevechten om de Z-Move draaiden en de rest grotendeels verwaarloosd werd.
offline YT123
08 augustus 2018 19:03 | #828192
Member
Avatar
Posts: 92
Alola forms waren al bevestigd toch of niet? Anders zijn er helemaal geen Dark-type Pokémon..

Ik ben ook geen fan van Z-moves of überhaupt de dingen die ze in de zevende generatie hebben toegevoegd. Die Ultra Beasts vind ik qua design erg matig en ze hebben van die hele rare min-max stats. En de tapu's zorgen ook weer voor allerlei extra shit om rekening mee te houden dankzij hun terrain abilities. In dat opzicht is het wel een verademing dat deze games terug naar de basis gaan.
offline Mink
12 augustus 2018 13:24 | #828239
Darkman
Avatar
Posts: 9750
Ik lees wel op veel plekken dat Alolan Pokémon al zijn bevestigd, maar kan die bevestiging zelf nergens vinden. Dus ik weet eerlijk gezegd niet zeker of die wel in Pokémon Let's Go zullen zitten. Het lijkt me wel, maar kan geen officiële bron vinden helaas.

EDIT: Schijnbaar is het tijdens de Nintendo Treehouse gezegd tussen neus en lippen door. Maar ze zijn nog niet in beeld geweest Wink .
Laatst bewerkt: 12 augustus 2018 13:27