Super Street Fighter IV komt naar de 3DS! De ultieme versie van Street Fighter maakt een bijzonder gladde overgang naar Nintendo 3DS met Super Street Fighter IV 3D Edition. Het veelgeprezen vechtspel voor consoles is nu te spelen in je handpalm met rijke nieuwe mogelijkheden die volop gebruik maken van de krachten van het Nintendo 3DS-systeem.

Super Street Fighter IV bevat 35 speelbare personages, bonus levels en de filmachtig weergegeven Ultra combo's. Super Street Fighter IV 3D Edition is verbeterd en op maat gemaakt voor een draagbaar systeem. Ben je klaar om het tegen je vrienden overal ter wereld op te nemen met de online multiplayerstand?

Nieuwe onderdelen voor de serie is Figurine Mode, die gebruik maakt van StreetPass voor een op verzamelen gericht subspel, en 3D Versus (een 3D, over-de-schouder-camerastandpunt) dat vechten een heel nieuw perspectief geeft. Voor nieuwkomers zijn er nieuwe besturingsmogelijkheden toegevoegd, waarmee moeilijke bewegingen uitgevoerd kunnen worden met een tikje op het touchscreen.

Super Street Fighter IV: 3D Edition

Platform: Nintendo 3DS
Genre: Fighting
Ontwikkelaar: Dimps
Uitgever: Capcom
Aantal spelers lokaal: 8
Online-ondersteuning: Ja
Aantal spelers online: 2
Releasedatum: 25 maart 2011