Girls' RPG: Cinderellife is een RPG bedoeld voor vrouwen, welke gemaakt wordt door Dragon Quest IX- en Professor Layton-ontwikkelaar Level 5. Jij neemt als speler de rol aan van een jonge, vrouwelijke hostess die afkomstig is van het platteland en nu geaard is in de grote stad Neo-Ginza om zo beroemdheid en geld te vergaren. Spelers hebben de mogelijkheid om de make-up en outfit van het meisje te veranderen, net als het interieur van haar kamer. In totaal kunnen er meer dan 1000 items gebruikt worden om het naar je zin te maken.

Als hostess werk je in een club genaamd The Castle, waar je mannelijke gasten moet vermaken. Deze gasten variëren van politieke figuren tot aan beroemde zangers: je verdient meer experience-points wanneer je goed overweg kunt met je gasten, zodat je vervolgens in level kunt stijgen. Dit kan bijvoorbeeld bewerkstelligd worden doordat de gasten duurder eten van het menu bestellen, hetgeen jouw experience points ten goede komt.

Girls' RPG: Cinderellife is een verbeterde Nintendo 3DS-versie van de game Kyabajoppi, een sociale game die uitgebracht is op Level 5's eigen ROID telefoon-service in Japan. "Het is de meest populaire game die we op ROID hebben staan op dit moment"zegt Level-5 baas Akihiro Hino, "dus ik wilde er een volledige RPG-ervaring van maken. Wanneer alle individuele componenten samenwerken, denk ik dat er een kans bestaat dat het een grote hit zal worden."

Girls' RPG: Cinderellife moet dit jaar nog in de Japanse winkels liggen. Over een Europese releasedatum is nog niet gesproken.

Girls' RPG: Cinderellife

Platform: Nintendo 3DS
Genre: Simulation RPG
Ontwikkelaar: Level-5
Uitgever: Level-5
Aantal spelers lokaal: Onbekend
Online-ondersteuning: Onbekend
Releasedatum: Onbekend