Het fitnessfenomeen waarin je normale workouts verruilt voor een fitnessparty, is terug in de vorm van Zumba Fitness 2 voor Wii!

Met het oorspronkelijke Zumba Fitness voor Wii toverden miljoenen spelers hun woonkamer al om tot interactieve dansstudio. De opvolger voegt daar nog een schat aan nieuwe mogelijkheden aan toe, waardoor de ervaring nóg dynamischer wordt.

Door een combinatie van internationale dansbewegingen en opzwepende latin-beats, verandert Zumba elke workout in een vrolijke fitnessparty. Zumba Fitness 2 voegt daar nog een aantal nieuwe dansen aan toe, zoals buikdansen, paso doble en Indiase dans. Of je nu net begint of jezelf beschouwt als een gevorderde Zumba-danser, met de nieuwe instructies kan iedereen de fijne kneepjes van de dansstijlen leren.

Als je de Wii-afstandsbediening eenmaal hebt bevestigd aan de Zumba Fitness Belt, kun je in een van de vele spelstanden aan de slag. Kies een enkel nummer als soundtrack voor een oefening, stel in dat je 20, 45 of 60 minuten wilt trainen met de muziek van je keuze, of deel het plezier en dans met z'n vieren in Zumba Party. Nieuwe computermodellen van bekende dansinstructeurs, zoals Gina Grant en Beto, begeleiden je gedurende elke oefening, en geven je het gevoel dat je echte lessen volgt, zonder dat je je eigen woonkamer daarvoor hoeft te verlaten.

Een andere nieuwe functie in Zumba Fitness 2 is de zogenaamde Progress Tracker, waarmee al je vorderingen worden bijgehouden – van het aantal calorieën dat je verbrandt, tot de precisie waarmee je de bewegingen in beeld nadoet. Samen met het videosysteem, dat je exact laat zien hoe de passen worden uitgevoerd, en de nieuwe mogelijkheid om de instructeurs van andere outfits te voorzien, tilt Zumba Fitness 2 de hele ervaring naar een hoger niveau.

Of je je nu al vanaf het begin aan Zumba doet, of nog moet ontdekken waar iedereen het over heeft, Zumba Fitness 2 biedt je de ultieme manier om je uit te leven in deze vorm van fitness!

Zumba Fitness 2

Platform: Wii
Genre: Fitness
Ontwikkelaar: Zoe Mode
Uitgever: 505 Games
Aantal spelers lokaal: 4
Online-ondersteuning: Nee
Releasedatum: 25 november 2011