Haal je eigen stukje van het wereldwijde fitnessfenomeen in huis en maak er een feestje van met Zumba Fitness voor Wii!

In het Zumba-programma worden de coolste internationale dansbewegingen gecombineerd met Latijns-Amerikaanse ritmes voor een vrolijk fitnessfeest dat zich richt op het plezier van bewegen. Kies om te beginnen voor een training in "Learn the Steps" of ga meteen naar de routines voor gevorderden. Volg de aanwijzingen van de leraar op het scherm en leer negen verschillende dansstijlen, waaronder hip hop, salsa, mambo en raggaeton.

Met de bijgeleverde Zumba-riem kun je de Wii-afstandsbediening aan je middel gespen en je heupbewegingen omzetten in acties op het scherm, tijdens het genieten van meer dan 30 Zumba-routines. En iedereen kan meefeesten, met verschillende spelstanden voor tot wel vier spelers, waarin je samen of tegen elkaar kunt spelen!

Tijdens het spelen, beweeg je je lichaam in een verscheidenheid aan spannende locaties. Begin in de Zumba-sportschool, voordat je het feest naar een fictieve nachtclub, het dak van een wolkenkrabber en een futuristisch "Master Jam"-stadion verhuist. En met bekende Zumba-leraren als Tanya, Gina en Zumba-bedenker Berto in de buurt om het energieniveau hoog te houden, zul je tijdens elke danspas bevangen zijn door de Zumba-koorts!

Doe mee aan het fitnessfenomeen dat de wereld in zijn greep houdt, vanuit het comfort van je eigen woning, met Zumba Fitness voor Wii!

Zumba Fitness

Platform: Wii
Genre: Fitness
Ontwikkelaar: Pipeworks Software
Uitgever: 505 Games
Aantal spelers lokaal: 4
Online-ondersteuning: Nee
Releasedatum: 25 maart 2011