Laat zien wat je kunt op de ijskoude winterspelen van Ice Age™ 4: Continental Drift – Arctic Games van Activision Publishing Inc., een dochteronderneming van Activision Blizzard Inc. (Nasdaq: ATVI) in samenwerking met Twentieth Century Fox Consumer Products. Ice Age™ 4: Continental Drift – Arctic Games is ontwikkeld door Behavior Interactive en gaat gepaard met de release van de vierde film uit de Ice Age-reeks: Ice Age™ 4: Continental Drift. Spelers van alle leeftijden kunnen samenwerken of het tegen elkaar opnemen als Manny, Sid, Diego en hun pluizige vriendjes. Deze spannende wedstrijd met bewegingsbesturing is leuk voor het hele gezin! Ice Age™ 4: Continental Drift – Arctic Games ligt deze zomer in de winkel voor het Wii™-systeem van Nintendo, de Nintendo 3DS™ en de Nintendo DS™, Kinect™ voor Xbox 360® van Microsoft, het PlayStation®3 computer entertainment systeem en pc.

"In afwachting van de release van de nieuwe Ice Age-film deze zomer, hebben wij het hoofd koel gehouden en bieden we gamers van alle leeftijden een spannende Ice Age-ervaring met de slimme en inventieve functionaliteit die je van de reeks gewend bent," zegt David Oxford, uitvoerend vicepresident van Activison. "We wilden dat iedereen vrij was om met deze leuke personages te spelen in een spel met bewegingsbesturing dat geschikt is voor alle leeftijden."

Als hun eiland wegdrijft door een plaatverschuiving komen Manny en zijn vrienden een bende piraten tegen met een geheime schat. Onze helden en de piraten kunnen maar moeilijk besluiten hoe ze de schat eerlijk moeten verdelen en besluiten de strijd te beslechten met allerlei sportieve activiteiten zoals skispringen, ijsknallen en gletsjerhoppen. Diegene die de meeste wedstrijden heeft gewonnen, wint de prijs. Speel met Manny en zijn kudde, of kruip in de huid van de piraten en win die schat!

"De Ice Age-reeks is heel populair bij fans over de hele wereld. Omdat de volgende film van de zomer in de bioscopen verschijnt, wilden we een game maken waarmee fans in deze nieuwe wereld vol nieuwe personages kunnen duiken," aldus Jeffrey Godsick, president van Fox Consumer Products. "Activision heeft een fantastisch spel gemaakt. We weten zeker dat het een leuke ervaring is voor de fans en dat het echt iets toevoegt aan de film.

Ice Age 4: Continental Drift - Arctic Games

Platform: Nintendo 3DS
Genre: Party
Ontwikkelaar: Behaviour Interactive
Uitgever: Activision
Aantal spelers lokaal: Onbekend
Online-ondersteuning: Onbekend
Releasedatum: 29 juni 2012