Devil Survivor 2: Break Record is een variatie van de Nintendo DS-versie van het spel. In Japan verschijnt deze zomer ook de geupdate versie voor de Nintendo DS.
Het spel zal nieuwe scenario's bevatten en een nieuw vrouwelijk personage, waar verder nog niets over bekend is. Ook zal er een nieuwe modus zijn: 'casual mode'. Ook hier is verder niets over bekend.
Spelers kunnen op het startscherm kiezen voor het originele scenario of het nieuwe scenario. In het originele scenario speel je hetzelfde verhaal als het origineel, maar met nieuwe features en verbeteringen. Het nieuwe scenario speelt zich af na het einde en zal een andere invasie bevatten en het terugkeren van de Nicaea site. Hieronder kun je verschillende afbeeldingen bekijken van het spel.

Devil Survivor 2: Break Code voor de Nintendo 3DS zal volledige voice-overs hebben en alle animé-filmpjes krijgen volledige 3D-effecten. Grafisch gezien is het spel hetzelfde als het DS-spel. De actie is te zien op het onderste scherm, net als in het origineel.

Shin Megami Tensei: Devil Survivor 2: Record Breaker

Platform: Nintendo 3DS
Genre: RPG
Ontwikkelaar: Atlus
Uitgever: NIS America
Aantal spelers lokaal: 1
Online-ondersteuning: Nee
Releasedatum: 30 oktober 2015