SDK Paint biedt een unieke manier om kunstwerken te maken op de Wii U, dankzij vijf verschillende lagen op het schilderdoek. Je kunt elke laag apart gebruiken om een nieuw kunstwerk te creëren.

Dankzij de verschillende spelstanden (Normal Paint, Noisy Paint, Smudge en Spraycan), de talloze filters (waaronder Blur, Negate, Lighten en Darken), shaders (waaronder Pattern Fill, Flood Fill en Texture) en tools (waaronder Gridlines, Stencils, Drag en Swap) heb je oneindig veel mogelijkheden om met de stylus de mooiste meesterwerken te maken. Foutje gemaakt? Geen probleem! Met de Undo-functie kun je tien stappen teruggaan. Wil je aandacht besteden aan de allerkleinste details? Dan kun je inzoomen op het doek.

Je hebt de beschikking over een uitgebreid kleurenpalet, zodat je altijd de juiste kleur zult vinden. Met de speciale Dropper-tool kun je kleuren die je eerder hebt gebruikt, eenvoudig herkennen.

Je kunt echter meer doen dan alleen schilderen. Hoe zien je kunstwerken eruit als ze aan de muur hangen? Ontdek de 3D Galleries om achttien schilderijen in hun lijst te zien. Wil je je creaties aan de buitenwereld laten zien? Gebruik dan de Sharing-functie en post schermafbeeldingen in 2D of 3D op Miiverse. (Je hebt een speciale bril nodig om de 3D-afbeeldingen te kunnen zien.)

Deel je artistieke talent met de wereld.

SDK Paint ondersteunt 3D-beelden die je met een speciale 3D-bril kunt zien. Deze zijn weliswaar niet vereist, maar ze bieden wel een unieke belevenis.

SDK Paint

Platform: Wii U eShop
Prijs: €4,49
Genre: Overige
Ontwikkelaar: HullBreach Studios
Uitgever: HullBreach Studios
Aantal spelers lokaal: 1
Online-ondersteuning: Ja
Aantal spelers online: N.v.t.
Releasedatum: 26 februari 2015