Na vijf jaar afwezigheid keert de befaamde serie worstelspellen terug op een Nintendo-platform met WWE 2K18 voor de Nintendo Switch.

Net als de andere versies biedt deze editie van het spel een aantal nieuwe features.

Maak je klaar voor wedstrijden met acht spelers, een nieuw systeem voor het vastpakken van je tegenstanders, nieuwe gewichtsdetectie, duizenden nieuwe animaties en een gigantische backstage area.

De gloednieuwe rendering engine geeft WWE 2K18 een visuele revisie en brengt de drama van WWE tot leven zoals nog nooit eerder is gedaan.

Een nieuwe MyCareer-ervaring neemt je mee op de weg naar succes terwijl je op reis gaat naar WrestleMania. Ontdek WWE als nooit tevoren dankzij de backstage area waarin je vrij kunt rondlopen terwijl je met WWE Superstars praat, allianties vormt, vijanden maakt, quests opzoekt en je voorbereidt op aankomende wedstrijden.

Kan jouw MyPlayer de WWE Hall of Fame bereiken? Maak kennis met de gloednieuwe Road to Glory. Vecht online tegen andere spelers om je MyPlayer te verbeteren door unlockables, boosts en upgrades te verdienen terwijl je deelname veiligstelt aan speciale evenementen die zijn gebaseerd op het speelschema van de echte WWE, zoals pay-per-views.

Pas WWE aan als nooit tevoren met de nog grotere selectie customizationopties en de nieuwe Custom Match-optie. De robuuste Creation Suite biedt nog gedetailleerdere features voor Create-a-Superstar, Create-a-Video en Create-an-Arena.

Domineer de ring met de vele WWE, NXT en legendarische Superstars. WWE 2K18 bevat het meest complete rooster van de grootste WWE en NXT Superstars en Legends ooit.

WWE 2K18

Platform: Nintendo Switch
Genre: Sports
Ontwikkelaar: Yuke's Co. Ltd.
Uitgever: 2K Sports
Aantal spelers lokaal: 4
Online-ondersteuning: Ja
Aantal spelers online: 6
Releasedatum: 06 december 2017