alkyria Chronicles 4 vindt plaats in dezelfde periode als in het originele Valkyria Chronicles, maar richt zich op Squad E van de Federation. Commandant Claude Wallace en zijn jeugdvrienden vechten voor vrijheid in deze mistroostige oorlog, maar ijzingwekkende sneeuwstormen, talloze keizerlijke soldaten en de goddelijke krachten van de Valkyria staan tussen hen en de overwinning.

Het BLiTZ-gevechtssysteem en de CANVAS-graphics zijn terug!

De volgende generatie van het BLiTZ-gevechtssysteem is deels turn-based strategie, deels RPG en deels real-time third-person shooter. Vecht tegen de keizerlijke strijdmacht met meer eenheden en op grotere maps dan ooit tevoren. De explosieve nieuwe eenheid de Grenadier en talloze aanvals- en verdedigingsopties maken hun debuut in Valkyria Chronicles 4.

Een weelderige aquarelwereld, de kenmerkende handgetekende visuele stijl van de serie, is terug! Het CANVAS-designsysteem, geïnspireerd door aquareltekeningen, mengt visuele elementen uit de werkelijkheid met de verbeelding om een karakteristieke wereld met kleurrijke emoties te maken. Bekijk hoe de reis van Squad E zich als een interactief schilderij ontvouwt.

Bron: Nintendo

Valkyria Chronicles 4

Platform: Nintendo Switch
Genre: Tactical RPG
Ontwikkelaar: SEGA
Uitgever: SEGA
Aantal spelers lokaal: 1
Online-ondersteuning: Nee
Releasedatum: 25 september 2018