Nadat de afgestudeerde student Alex een vrouw uit een lift heeft zien verdwijnen, begint hij aan een avontuur om haar te redden. Dit avontuur wordt een epische zoektocht waarbij meer op het spel komt te staan dan Alex ooit had kunnen bedenken.

Samen met zijn vrienden gaat Alex op zoek naar de vrouw en de waarheid achter haar verdwijning. Het wordt een zoektocht vol mysterie en gevaar die hen voert naar het nieuwe millennium... zo wil tenminste het verhaal van YIIK: A Postmodern RPG, een surrealistische RPG in Japanse stijl van Ackk Studios en Ysbryd Games.

Vecht je met een team van maximaal acht leden door kerkers vol puzzels, valstrikken en bizarre monsters, gebruikmakend van een vechtsysteem dat snelle minigames mixt met turn-based gevechten. Gebruik elpees, camera's, muziekinstrumenten en meer tegen vijanden die uiteenlopend van zwevende schedels tot schildpadsamoerai.

YIIK biedt een dikke 30 uur aan content, inclusief een volledig ingesproken verhalende campaign met stemmen van Chris Niosi (Tales of Zestiria, Disgaea 5), ​​Clifford Chapin (Borderlands: Pre-Sequel, Attack on Titan, RWBY) en vele anderen.

YIIK: A Postmodern RPG

Platform: Nintendo Switch eShop
Genre: RPG
Ontwikkelaar: Ackk Studios
Uitgever: Ysbryd Games
Aantal spelers lokaal: 1
Online-ondersteuning: Onbekend
Releasedatum: 17 januari 2019