Gebasseerd op de Netflix-serie 'Narcos'
Authenticiteit staat centraal bij de Narcos ervaring. Herkenbare en iconische personages van de serie zijn speelbaar, ieder met eigen unieke gameplay mogelijkheden.

Iedere oorlog kent twee kanten
Met twee unieke campagnes stelt Narcos: Rise of the Cartels in staat om de oorlog van beide kanten te zien. Kies de kant van de DEA en vecht samen met Steve Murphy om het drugs-imperium neer te halen of kies de kant van de Narcos en help El Patrón zijn imperium uitbreiden.

Snelle tactische gevechten
Narcos: Rise of the Cartels brengt tactische gevechten op een volledig nieuw niveau door eenheden de mogelijkheid te geven individueel van elkaar of meerdere keren per beurt te laten lopen wat een constant en hoog tempo als gevolg heeft. Spelers moeten hun acties voorzichtig plannen gezien alles blijvende consequenties heeft.

Tegenwerken en genadeschot
Innovatieve gameplay houdt de turn-based gevechten boeiend door de speler in staat te stellen eenheden in third-person te besturen om tegenstander direct aan te vallen en de mogelijkheid te bieden om kritieke schade op het juiste moment toe te voegen.

Narcos: Rise of the Cartels

Platform: Nintendo Switch
Genre: Action Strategy
Ontwikkelaar: Kuju
Uitgever: Curve Digital
Aantal spelers lokaal: 1
Online-ondersteuning: Nee
Releasedatum: 21 november 2019