In Incredible Mandy verken je de herinneringen van een broer en zus die diep begraven zijn in hun dromen; elke droom representeert een geheim.

Mandy zoekt verloren herinneringen terwijl ze haar angsten opzoekt en overkomt. Ze begeleid haar broer in een fantastisch verhaal in navolging van een tragisch ongeluk dat beiden trof.

De broer verloor zijn rechterhand in het ongeluk en is nu in staat om Excalibur van het Licht op te roepen, wat staat voor positieve kracht. Jij als speler moet obstakels overkomen, puzzels oplossen, grote vijanden verslaan en verloren herinneringen verzamelen. Dit alles binnen in een wereld dat een breed scala aan stijlen gebruikt.

Ervaar een fantastisch verhaal dat in uitgestrekte landschappen afspeelt. Van de hoogste bergen tot de diepste ravijnen, van zeekusten tot verborgen gangen, zoek je naar aanwijzingen en los je innovatieve puzzels op; gebruik je wijsheid en het zwaard in je hand om overweldigende vijanden uit te dagen. De vijanden die je tegen komt belichamen de angst vanuit de harten van broer en zus.

Kun jij door de dromen heendringen en de onverwachte waarheid ontdekken?

Features:
* Geweldige omgevingen en een prachtige, emotionele soundtrack.
* Los verschillende ingewikkelde en slimme puzzels op.
* Wees krachtige en intimiderende eindbazen te slim af.
* Gebruik het Excalibur van Licht als wapen, boog en meer.
* Verzamel verloren herinneringen om het verhaal bloot te leggen.

Incredible Mandy

Platform: Nintendo Switch eShop
Genre: Puzzle Platformer
Ontwikkelaar: DotoYou
Uitgever: DotoYou
Aantal spelers lokaal: 1
Online-ondersteuning: Nee
Releasedatum: 07 november 2019