Richt je in deze simulatie op de eerste plek van de prestige van tennisclubs! Jouw leiderschap bepaalt of spelers de sterren van de hemel spelen of niet! Pas je trainingsschema aan om je te concentreren op kracht of techniek, waarbij je spelers naar eigen inzicht vormgeeft voor wedstrijden, roem en hippe sponsors!

Sponsors financieren hardwerkende atleten met veel geld, naast het leveren van eersteklas uitrusting, voorwerpen en meer. Sommige bedrijven kunnen zelfs een spa of restaurant met warmwaterbronnen voor je bouwen! Teken bij een verscheidenheid aan sponsors en leef het goede leven!

O, en vergeet niet om de klanten van je tennisschool te helpen! Het organiseren van barbecues, trainingskampen en andere leuke evenementen zal motivatie opwekken. Maak van je tennisclub een leuke club om klanten te laten terugkomen!

Dus wie is de beste speler op de baan? Van singles en doubles tot teamcompetities: serveer je rivalen een flinke nederlaag om de Grand Slam te winnen en die prijzenkast te vullen!

Tennis Club Story

Platform: Nintendo Switch eShop
Genre: Sport Simulatie
Ontwikkelaar: Kairosoft
Aantal spelers lokaal: 1
Online-ondersteuning: Nee
Releasedatum: 07 mei 2020