Dit is een game die je zelfs kunt verslaan in één ultieme combo. Kun jij de druk aan?

• Steeds veranderend stripboek - verken de pagina's van een levend stripboek waarin inkt je meest waardevolle middel is en elke kamer een stripkader is. Ontdek waarom John Kowalsky, maker van de veelgeprezen Fury Unleashed-reeks, een creatieve crisis heeft en kijk of je hem kunt helpen ermee om te gaan.
• Gameplay-veranderend combosysteem - dood vijanden snel genoeg om je furie te ontketenen en door alles wat in je weg staat te vernietigen zonder gewond te raken. Leer feilloos te spelen en versla het hele spel in één epische combo!
• Opties voor spelaanpassing - kies de uitdagende Hard-modus (die je vaardigheden op de proef stelt) of de Easy-modus (waarin je de moeilijkheidsparameters naar wens kunt aanpassen). • Versla de Hard-modus om de nog moeilijkere Incredible- en Legendary-modus te ontgrendelen. Schakel bloed en verwondingen uit als je dat niet leuk vindt, of als er jonge kinderen in de buurt zijn. Ga solo of doe een lokale co-op-sessie met een vriend.
• Kies de vaardigheden van je held naar gelang je speelstijl en wijzig diens uiterlijk naar wens!
• Roguelite met zachte permanente dood - ontdek werelden gecreëerd door een mix van handontworpen levels en procedurele generatie. Kies de beste items om je te helpen in je spel en ontgrendel permanente upgrades wanneer je sterft voor de volgende keren.
• Inspirerende omgevingen - speel door de pagina's van visueel kenmerkende stripboeken en duik in het schetsboek van de maker. Leer de gedragspatronen van elke vijand en overwin in totaal 40 bazen. Dit alles begeleid door een epische soundtrack gecomponeerd door Adam Skorupa en Krzysztof Wierzynkiewicz, de makers van muziek voor The Witcher, Bulletstorm en Shadow Warrior.

Fury Unleashed

Platform: Nintendo Switch eShop
Genre: Action Platformer
Ontwikkelaar: Awesome Games Studio
Uitgever: Awesome Games
Aantal spelers lokaal: Onbekend
Online-ondersteuning: Nee
Releasedatum: 08 mei 2020