Shelly ‘Bombshell’ Harrison trekt de straten van Neo DC in om het verdorven transhumanistische meesterbrein Dr. Jadus Heskel op te ruimen. Ze laat een spoor van vernieling achter in uitgestrekte levels met meerdere routes, gigantische explosies, ontelbare geheime gebieden en onmenselijke vijanden elke hoek. Vergeet die dekking. Je gezondheid herstelt niet vanzelf, dus het is rennen en schieten geblazen.

Shelly’s kruistocht om Heskels leger te mollen gaat gepaard met totale verwoesting, dankzij een uitgebreid arsenaal aan wapens met alternatieve vuurstanden en meerdere munitiesoorten.

Ion Fury heeft een broertje dood aan verplichte checkpoints en rechte paden door veredelde schiettenten. Maar hoewel dit een echte oldskool first-person shooter is, betekent dat nog niet dat we alle toffe innovaties van de laatste twintig jaar hebben genegeerd. Headshots? Reken maar. Meer physics en interactie? Zeker weten. 3D Realms, Voidpoint en 1C Entertainment hebben het beste van twee werelden gemixt tot een bloederige cocktail.

408MB

Ion Fury

Platform: Nintendo Switch eShop
Genre: FPS
Ontwikkelaar: Voidpoint
Uitgever: 1LC Entertainment
Aantal spelers lokaal: 1
Online-ondersteuning: Nee
Releasedatum: 14 mei 2019