Crown Trick is een prachtig geanimeerd rogue-like RPG-avontuur dat wordt gekenmerkt door turn-based gevechten en een interactieve strategie op basis van vaardigheden. Betreed een labyrint dat beweegt als jij beweegt, waar het beheersen van de elementen de sleutel is tot het verslaan van vijanden en het blootleggen van de mysteries van deze ondergrondse wereld. Met een nieuwe ervaring elke keer dat je de kerker binnengaat, laat je je leiden door de kracht die de kroon je geeft in dit uitdagende avontuur!

Willekeurig gegenereerd doolhof
Het doolhof ontwikkelt zich terwijl je loopt; dat zorgt ervoor dat je elke keer dat je de kerker binnengaat een andere ervaring hebt. Maar in tegenstelling tot de traditionele open ruimtes, sluit Crown Trick je op in een kleine kerkerkamer om de strijd aan te gaan met monsters. Zonder toegang tot de hele kaart heb je geen andere keuze dan strategisch te beslissen hoe je een aanval op de vijand gaat uitvoeren.

Synchrone turn-based strategie
Het spel beweegt als je beweegt, en je vijanden zullen stilstaan totdat je beslist wat de beste manier is om aan te vallen. Het duurt even voordat je je route hebt uitgestippeld, de beste manier hebt gekozen om vallen te vermijden of de elementen in je voordeel te gebruiken. Een goed doordachte strategie is de sleutel om levend uit deze kerker te ontsnappen.

Zet je vaardigheden in op de Elements of the Terrain
Naarmate je dieper de kerker ingaat, zul je terreinen tegenkomen die een verscheidenheid aan elementen weerspiegelen en die je kunt combineren met je vaardigheden om zware schade aan de vijand aan te richten. Gooi vuur op olie om monsters te verbranden en meng bliksem met water om je vijanden te elektrocuteren. Er zijn een heleboel dodelijke combinaties te ontdekken en te gebruiken om monsters te doden die je tegenkomt.

Leer vaardigheden van je vijand
Tijdens je zoektocht kom je elite monsters tegen die uitgerust zijn met elite vaardigheden die bekend staan als Familiars. Door ze te verslaan krijg je toegang tot hun vaardigheden, waardoor je je arsenaal aan vaardigheden kunt vergroten terwijl je doorgaat naar de volgende levels.

Kenmerken van het spel:
- Een totaal nieuwe benadering van strategie rogue-achtige gameplay;
- Synchrone turn-based gevechten, waarbij elke beweging vol mogelijkheden zit en elke slag een uitdaging is;
- Verken de sfeervolle kerkers met verschillende instellingen en doe je best om te overleven tot het einde;
- Bouw je eigen unieke gevechtsstijl en kies uit de verscheidenheid van 40+ actieve vaardigheden, 60+ passieve vaardigheden, 30+ bruikbare items, 170+ speciale relikwieën;
- Slacht 100+ verschillende monsters met 9 unieke soorten wapens of tot 120+ individuele wapens in totaal;
- Daag meer dan 10 krachtige bazen uit;
- 60+ mysterieuze uitdagingen en puzzels oplossen;
- Ervaar willekeurig gegenereerde kerkers, wapens, relikwieën, voorwerpen en uitdagingen elke keer dat je je reis begint;
- Onthul alle geheimen en vind de waarheid die achter het Nightmare Realm schuilgaat;

Crown Trick

Platform: Nintendo Switch eShop
Genre: Animated rogue-like RPG adventure
Ontwikkelaar: Next Studios
Aantal spelers lokaal: 1
Online-ondersteuning: Onbekend
Releasedatum: Q3 2020