WELKOM IN DE WERELD VAN DE DUISTERNIS

Wat als vampieren echt waren?
Wat als bloeddorstige roofdieren onder ons waren, in een eindeloos spel van verlangen, samenzwering en verraad? Wat als je een van hen zou worden?
In Vampire: The Masquerade - Swansong, speel je als deze verleidelijke monsters in een wereld waar de lijnen tussen het echte en het bovennatuurlijke altijd wazig zijn.

EEN HARTVERSCHEURENDE THRILLER
Hazel Iversen, the Swan, is de nieuwe Prins van de Boston Camarilla. Met een ijzeren hand in een fluwelen handschoen wil ze haar macht doen gelden en de Masquerade afdwingen, de vampirische wet die is ontworpen om ervoor te zorgen dat mensen nooit over haar soort te weten komen. De beste plannen worden echter vaak ondermijnd.
Terwijl geruchten over verraad, moord en machtsstrijd hoogtes bereiken, moet je in de schaduw werken om je sekte te beschermen in een verwoed onderzoek terwijl de stad Boston in chaos wordt gestort.

SPEEL ALS 3 ORIGINELE VAMPIEREN
Speel als 3 vampieren, elk meer dan honderd jaar oud. Schipper tussen hun verweven lot, omarmen hun verschillende standpunten en maak gebruik van hun unieke capaciteiten om de waarheid te scheiden van de leugens. Elk personage heeft zijn eigen vampirische disciplines die kunnen worden opgewaardeerd om aan te sluiten bij de aanpak van jouw voorkeur.
Zal je kiezen, intimidatie, verleiding of sluwheid? Het is jouw beslissing, op voorwaarde dat je de honger naar bloed op afstand kan houden.

GAMEPLAY MET GEVOLGEN
Met zijn unieke aanpak van de gameplay legt Swansong de nadruk op de consequenties. Analyseer elke situatie zorgvuldig, de keuzes die je maakt tijdens het onderzoek en je sociale interacties met personages kunnen een blijvende impact hebben op het lot van je heldenleven en het lot van de Boston Camarilla.

Vampire: The Masquerade – Swansong

Platform: Nintendo Switch
Genre: RPG
Ontwikkelaar: Big Bad Wolf
Uitgever: Nacon
Aantal spelers lokaal: 1
Online-ondersteuning: Onbekend
Releasedatum: 2021