Selecteer een van de 12 ontgrendelbare voedselpersonages van de machtige 'Milk Carton' tot de geweldige 'Avocado', en laat dan een heerlijke puinhoop achter door elkaar te verscheuren in snelle voedselgevechten. Leer de eenvoudige bediening in enkele minuten, ren dan behendig weg van het gevaar en laat een spervuur van blaas-boemerangs los.

Eén klap betekent de onmiddellijke dood. Beheers de basis, leer vervolgens geavanceerde technieken, waaronder afbuigaanvallen, bochtgooien en het terugtrekken van de boemerang over de kaart terwijl je defensief speelt. Zet boemerangs om hoeken, van muren af, activeer vallen of gooi ze zelfs door teleportalen voor lastige schijnbewegingen. Na het wennen aan gewone boemerangs, maak je alles nog chaotischer met stapelbare power-ups.

Zet boemerangs aan met vlammen, vorst of explosieven om tegenstanders uit te roeien en ga dan nog een stap verder met telekinese, multi boemerangs of teleportatie. Leer hoe elk van de twaalf power-ups werkt, vind een spectaculair belachelijke combo en vernietig de concurrentie.

Oefen de kunst van het boodschappen doen in meer dan 30 dodelijke arena's geïnspireerd door de Hong Kong action cinema, zoals bewolkte rustige tuinen, glibberige badhuizen en oude tempels. Verniel alles in deze vredige omgevingen die stiekem gevuld zijn met spijkervallen, verpletterende stenen en portalen.

Creëer de perfecte aangepaste wedstrijd met modifiers zoals voorwaarden om te winnen, friendly fire, homing boomerangs om nieuwe spelers te helpen en nog veel meer. Voeg A.I. bots toe voor solotraining of om wedstrijden te vullen. Speel Free-For-All-wedstrijden om te zien wie de baas is of om teams te vormen in de Team Up-modus. Een extra asymmetrische modus taken spelers met vechten voor het bezit van de Golden Boomerang, wat leidt tot glorieuze "een tegen vele" showdowns.

Boomerang Fu

Platform: Nintendo Switch
Genre: Brawler
Ontwikkelaar: Cranky Watermelon
Uitgever: Cranky Watermelon
Aantal spelers lokaal: 1
Online-ondersteuning: Ja
Aantal spelers online: 0
Releasedatum: 13 augustus 2020