Spellbreak is een epische fantasie-actie spellcasting game waarbij spelers een klasse kiezen, spectaculaire spreukencombinaties gebruiken en andere spelers bestrijden om een almachtige battlemage te worden. Spellbreak heeft een diepgaand item- en klassensysteem waarmee spelers de Hollow Lands kunnen domineren als een solo vechter of met vrienden kunnen spelen in een non-stop zoektocht naar overleving.

Wees een Pyromancer en werp enorme Flamewalls als je over het slagveld vliegt. Draai je om en gooi een Toxic Cloud om het geheel in Dragonfire te veranderen! Of misschien wil je liever een stormrijdende Tempest zijn en jezelf met een Tornado de lucht in sturen of je vijanden er alleen maar in trekken om een schokkende bliksemstorm te gooien? Werk samen met vrienden op andere platforms en leg een pad van ijs voor iedereen om op te schaatsen als een Frostborn.

- Meng en match tientallen spreuken, tovenaars, runen en items met zes verschillende klassen om te passen bij je eigen speelstijl.
Speel met je vrienden en vijanden in meerdere spelmodi, waaronder Battle Royale en Clash.
- Volg het verhaal van maand tot maand als onderdeel van het Chapter-systeem om te ontdekken wat er gaande is in de Hollow Lands en de wereld van Spellbreak en om exclusieve beloningen te verdienen.
- Spellbreak is al meer dan een jaar bezig met testen en heeft sinds het begin van alpha meer dan 30 updates ontvangen, waarbij meer inhoud, klassen, items, spreuken en spelmodi zijn toegevoegd. Het is een steeds groeiend en evoluerend spel met toegankelijke ontwikkelaars die staan te popelen om met je feedback het spel te verbeteren.

Spellbreak

Platform: Nintendo Switch eShop
Genre: Battle Royale
Ontwikkelaar: Proleatariat
Uitgever: Proleatariat
Aantal spelers lokaal: Onbekend
Online-ondersteuning: Ja
Aantal spelers online: 0
Releasedatum: 2020