Rock of Ages 3: Make & Break is competitieve torenverdediging en arcade-actie gecombineerd met de eigenzinnige humor van ACE Team in één gigantisch, creatief spel voor de leeftijden.

Ga mee in het uitgebreide, indringende verhaal voor een eclectisch avontuur met een bizarre en oneerbiedige kijk op legendarische personages, of creëer en deel voor het eerst je eigen levels om online met vrienden en vreemden te strijden in een real-time mix van hectische torenverdediging en epische keiharde arcade-actie.

Belangrijkste kenmerken
• Make & Break Worlds: ontwerp en bouw je eigen levels in de gebruiksvriendelijke editor en deel je creaties met spelers van over de hele wereld voor bijna onbegrensd creatief plezier!
• Competitieve torenverdediging: Bouw verdedigingen en race om je tegenstanders te vernietigen met maximaal 4 spelers in online multiplayer, of één-tegen-één met 2 spelers in actie op een splitscreen.
• Keiharde allesverpletterende arcade-actie: Baan zo snel je kunt je een weg door alles wat op je pad komt in zes totaal verschillende en arcadeachtige spelmodi met meer dan 20 waanzinnige keien!
• Absurd grappig: Maak een wilde rit met het hilarische verhaal van ACE Team - iedereen, van Caesar en Moctezuma tot Krampus en het Vliegende Spaghetti Monster, maakt deel uit van een uitgebreide campagne door de geschiedenis en daarbuiten.
• Spelmodi in overvloed: Verdedig je basis in de nieuwe 'Boulder Avalanche', perfectioneer je rollende vaardigheden in de fragiele Humpty-Dumpty-modus, race tegen de klok in 'Time Trials', of creëer je eigen unieke gameplay met de editor voor honderden uren speelplezier!

Rock of Ages 3: Make & Break

Platform: Nintendo Switch
Genre: Tower Defence
Ontwikkelaar: ACE Team
Uitgever: Modus Games
Aantal spelers lokaal: 1
Online-ondersteuning: Onbekend
Releasedatum: 21 juli 2020