Bouw het ultieme dinosaurus-park! In Jurassic World Evolution: Complete Edition bouwen spelers een serie epische dinosaurusparken over Las Cinco Muertes (The Five Deaths), een keten van vijf eilanden met verraderlijke weersomstandigheden en testterrein dat zijn onheilspellende naam waardig is. De spelers beginnen met het sturen van onverschrokken opgravingsteams om zeldzame gefossiliseerde overblijfselen op te graven, en geven vervolgens opdracht aan begaafde wetenschappers om het kostbare DNA dat binnenin zit te halen en te bio-engineeren, waardoor ontzagwekkende dieren die al millennia lang uitgestorven zijn, weer tot leven worden gewekt.

Volledig met elk stuk van DLC uitgebracht sinds de lancering, laat Jurassic World Evolution: Complete Edition spelers in drie grote verhalende uitbreidingen duiken, waar ze prachtige nieuwe samengestelde soorten kunnen ontdekken in Jurassic World Evolution: The Secrets of Dr. Wu, inclusief de gewaagde Ankylodocus en de wervelende Spinoraptor; geef een nieuw huis aan dinosaurussen die de cataclysmische gebeurtenissen van Jurassic World: Fallen Kingdom meemaakten in Jurassic World Evolution: Claire's Sanctuary; en herstel van de plek waarop het allemaal begon in Jurassic World Evolution: Return to Jurassic Park, als Drs. Alan Grant, Ellie Sattler en Ian Malcolm de spelers begeleiden op het pad naar verlossing. Personages worden ingesproken door de acteurs van de films: Sam Neill, Laura Dern, Jeff Goldblum, BD Wong, en Bryce Dallas Howard.

Daarnaast is er de uitdagingsmodus, die een instelbare moeilijkheidsgraad introduceert voor een verleidelijke vaardigheidstest; de aanpasbare sandbox-modus, die de fans de mogelijkheid biedt om hun ervaring aan te passen terwijl ze majestueuze uitzichten met dinosaurussen bouwen en beheren zonder financiële beperkingen; en natuurlijk vier Dinosaurus-pakketten en de Raptor Squad Skin-collectie, die nog meer variatie en verwondering aan de sterattracties toevoegen.

Jurassic World Evolution: Complete Edition

Platform: Nintendo Switch eShop
Ontwikkelaar: FRONTIER
Aantal spelers lokaal: 1
Online-ondersteuning: Nee
Releasedatum: 03 november 2020