Geminose brengt een echt schattige cast van dierenfiguren voor spelers om te ontgrendelen, met elk een unieke persoonlijkheid en land van herkomst. Spelers hebben een breed scala aan eigenzinnige personages om uit te kiezen, zoals Topaz Tijger, een meester sitar speler; Bhangra een dansende tijger afkomstig uit India; Diamond Dog, een Britse vioolvirtuoos speurwerk; en Umbalite Unicorn, een disco-dansende lierspeler uit het Land van de Mythe en de Legende. Spelers kunnen ook de aftrap geven voor de dans-offs tussen de Geminose, om een line-up van 45 mashup superfans aan hun groep toe te voegen.

Spelers zullen de wereld rondreizen om 'best-in-class' muzikanten te vinden om zich bij de band aan te sluiten. Zodra hun band is samengesteld, is het tijd om de weg op te gaan en hun fanbase op te bouwen voor wereldwijde erkenning. Als je een wereldwijde hit wordt, wordt je ook beloond voor het aanpassen van het uiterlijk van je huis en je band, en voor het ontgrendelen van verschillende minigames. Geminose heeft meer dan honderd outfitcombinaties, variërend van absurde stijlen tot modieuze ensembles. Spelers kunnen hun innerlijke chef-kok in de gedeelde keuken aanboren en zo recepten van over de hele wereld creëren.

Met acht kamers, inclusief personage-thema-opties, en honderden unieke interactieve items, kunnen spelers in Geminose het herenhuis van hun dromen versieren. Met esthetiek die varieert van de bruisende straten van NYC tot de weelderige bossen van Oeganda, zullen spelers in staat zijn om elke kamer in hun herenhuis te versieren naar hun eigen stijl of die van hun muzikanten.

Geminose: Animal Popstars

Platform: Nintendo Switch
Ontwikkelaar: Ultimas
Uitgever: Midnight City
Aantal spelers lokaal: 1
Online-ondersteuning: Onbekend
Releasedatum: Q2 2021