Conway: Disappearance at Dahlia View is een aangrijpende observatiethriller die zich afspeelt in het Engeland van de jaren vijftig. Wanneer de 8-jarige Charlotte May als vermist wordt opgegeven in Dahlia View, gaat de gepensioneerde rechercheur Robert Conway op zoek naar de waarheid achter haar verdwijning. Hij observeert zijn buren vanuit het raam van zijn appartement en stelt vragen over hun gedrag. Terwijl de verdenkingen toenemen, start Conway zijn eigen onderzoek naar Charlotte May's verdwijning. Hij volgt aanwijzingen, ontdekt nieuw bewijs en puzzelt de zaak in elkaar op een onvoorspelbaar pad naar de waarheid.

Belangrijkste kenmerken

- Beleef een spannend en emotioneel verhaal in een gloednieuwe detectivethriller van White Paper Games, de makers van The Occupation en Ether One.
- Leid het onderzoek naar een vermist persoon als Robert Conway, een gepensioneerde detective die in Dahlia View woont.
- Observeer de acties van de bewoners van Dahlia View om aanwijzingen te ontdekken, verdacht gedrag te bestuderen en nieuwe aanwijzingen te krijgen.
- Verken Dahlia View, los puzzels op en ondervraag bewoners om nieuw bewijs te ontdekken, verdachten te profileren en je onderzoek in elkaar te zetten.

Conway: Disappearance at Dahlia View

Platform: Nintendo Switch eShop
Genre: Story-driven observational thriller
Ontwikkelaar: Sold Out
Uitgever: White Paper Games
Aantal spelers lokaal: 1
Online-ondersteuning: Onbekend
Releasedatum: Q4 2021